Fritidscenteret

Skovshoved fritidscenter er for eleverne i 4., 5. og 6. årgang.

Medarbejderne i fritidscentret arbejder både i skolen og i fritiden om eftermiddagen. De kender derfor eleverne rigtig godt fra skoledagen og er med til at sikre en god overgang til livet om eftermiddagen.

Åbningstiderne i Skovshoved Fritidscenter er mandag, onsdag og torsdag fra kl 14 – kl 18. Tirsdag til kl 19 og fredag til kl. 17.

Læs mere om Fritidscentret her

For de lidt ældre elever er der flere nye tiltag igang i Skovshoveds nærområde. Der er indledt et tæt samarbejde med Ordrup Fritidscenter og deres ungdomsklub og den nye unge-lounge på Teglgårdsgrunden.

Det betyder ændrede aktivitetsmuligheder, nye voksne, nye lokaler og nye åbningstider – tilsammen betyder det mere kvalitet og mere mangfoldighed for de unge. De unge er stadig også velkomne i fritidscenteret, selvfølgelig.

Der er ungdomsklub i Ordrup Fritidscenter torsdag fra kl 18 – 21. Unge-lounge på Teglgårdsgrunden er foreløbig åben hver tirsdag fra kl. 15. Åbningstiden vil blive udvidet til andre dage, hvis der er behov for det.

Fra foråret 2015 åbner Pakhuset på Teglgårdsgrunden som brugerstyrede og kreative værksteder for unge i alderen 15 til 25 år